Termékajánló
Hírek
2021.01.14 8:09
Hírlevél
Naptár
2023. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Blog
2021.04.20 08:51

Pozsáron új csalikkal

Pozsáron új csalikkal

 

 

A Pozsár Horgász és Vendégház került célba a 2021 -es palettánkon megjelenő új csalikkal és etetőanyagokkal. A közel 12 hektáros vízfelületű horgásztó átlagos vízmélysége 1,8 m, amit viszonylag kemény mederfenék jellemez. Friss és folyamatos vízellátását a lajosmizsei ásványvízüzem plusz vize biztosítja, melyben nagyszerű halállomány található.

 

 

Ahogy már a címben is említettem az új Groundbait Extra pelletes etetőanyag /családot/ hoztam magammal, melyből elsősorban a halas és gyümölcsös ízesítéseket kevertem be. Az etetőanyagok összetevőit akár egybeborítva, de külön is elkészíthetjük.

 

 

Az idei év palettáján szintén újdonságnak számító pop up dumbell 8mm -es csalik a 6 -os owner horgon csalitüskén kínálva kiválóan adták a halat frontos időben is.

 

 

Már az indulás elött aroma nélkül beáztattam egy tasak tartalmából a pelletet, így érkezésemkor a felpuhult szemekkel tudtam a kosarakat megtölteni.

 

 

Az etetőanyagot a helyszínen aromával és megfelelő mennyiségű vízzel bekevertem, így beállítva az általam helyesnek ítélt, megfelelő tapadást.

 

 

Egy method kosarat és egy paszta kosarat szavaztam meg erre a horgászatra. A method kosár töltését minden esetben panír jelleggel készítettem, először a már puha pellet került bele, fedő rétegnek pedig ment rá az etetőanyag.

 

 

Bedobás után nem sokkal maszatolós ejtős kapás - és íme az eredmény; meglepetésemre még csak kora tavaszt írunk, s az amurok már táplálkoznak. 

 

 

Az első ponty! A tintahal-szilvának nem tudott ellenálni, remekül küzdött és nagy élményt jelentett ez a gyönyörű tőponty.

 

 

Körülöttünk éreztetve a tavasz megjöttét fészeképítések zajlottak, ahonnan folyamatos látogatóink a vadkacsák és galambok; néha egy kis eleséggel persze megleptem őket.

 

 

Megfogásánál fontos szerepet játszott a kis méretű csali, mivel a bot végét ő sem tekerte el; nagyon óvatos, ejtős kapással jelezte, hogy jelen vagyok.

 

 

Fárasztásakor nagy élményt jelentő, de visszaengedésekor nagy odafigyelést és körültekintést igénylő tokot is sikerült a tintahal-szilva duplával horogvégre csalni.

 

 

A gyümölcsös összeállítást szép számmal kedvelték a nem kis méretűnek mondható keszegek is.

 

 

Áprilist írunk, a víz 6C fok körül, az időjárás változékony esővel, fronttal tűzdelt. Ha a horgászatom előtt ezek tudatában tippelni kellett volna, esetleg negyed ennyi fogást mertem volna mondani. Nagy megelégedéssel fejeztem be horgászatom és mondhatni minden tökéletesen működött.

 

   

A horgászaton használt termékek linkjei itt található;

Pop Up Dumbell 8mm: http://baitsystem.hu/Pop-Up-Dumbell-8mm

Carp Juice folyékony aroma: http://baitsystem.hu/Carp-Cocktail

Groundbat Extra pelletes etetőanyag Eper: http://baitsystem.hu/Pelletes-Etetoanyag-Gyumolcs

Groundbait Extra pelletes etetőanyag Hal: http://baitsystem.hu/Pelletes-Etetoanyag-Hal

Webáruház készítés